Om os

Om os

Blandt smukke herskabsbygninger ved de eksklusive kartoffelrækker, finder du den nye Café Marzano som har fået sit navn fra toppen af den italienske sydkyst.
I en flere hundrede år gammel bygning, kan du opleve du den smukke og nyrenoverede café som er kendt for sit italienske køkken og sine lækre specialiteter. På det udvidet menukort finder du alt fra italienske specialiteter og lækre pasta retter, til noget så simpelt som en kop kaffe med kage.
Efter flere år i restaurationsbranchen med både Dragør og Frederiksberg som tidligere klientel har ejerne valgt at kaste deres kærlighed på Østerbros smukkeste og mest attraktive kvarter.

Hos Marzano sætter vi en ære i madlavningen og ser det italienske køkken som en kunstart. Vores ambition er at give dig de smukkeste rammer i den charmerende ældre bygning, hvor du kan mærke den gennemgående romantiske atmosfære i caféens alrum. Med fløjelsfarver på væggene og gammelt klassisk håndværk fra gulv til loft, kan du nyde de specialiteter som køkkenet elsker at lave.

Personalet er, efter mange år i branchen, både trænet i vin kortet og i menuen og gør altid deres ypperste for at du som gæst får en fantastisk oplevelse med hjem.

Vi håber du føler dig mættet til at tage et smut forbi os på Lundsgade 7 på Østerbro, og derfor glæder vi os til at se dig.

Bedste hilsner
Personalet hos Marzano